Česta pitanja

Kolika je cena dostave?

Dostava za Beograd je besplatna za porudžbine u iznosu većem od 3.000 rsd, s obzirom da dostavu za područje Beograda vršimo našim vozilima. 

 

Cena dostave za Srbiju, zavisi od težine i gabarita. Za precizniju cenu dostave u zavisnosti od izbora proizvoda koje ste ubacili u korpu pozovite nas na telefon i raspitajte se.

Za koliko mi stiže poručena roba?

Trudimo se da budemo što ekspeditivniji. Od momenta poručivanja robe u roku od jednog radnog dana roba je spremna za transport, izuzev u slučajevima praznika. 

 

Nakon toga roba bi trebala da vam stigne u roku od 48h. Sva odstupanja su moguća i zavise isključivo od kurirske službe.

Šta se dešava u slučaju da mi je stigao pogrešan ili neispravan deo?

U slučaju da vam je stigao deo koji niste poručili ili deo koji je oštećen, neispravan, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo Vam objasnili na koji način vraćate robu. Mi ćemo snostiti troškove povraćaja robe kao i ponovne dostave.

 

U slučaju da ste poručili deo, te ste naknadno ustanovili da deo ne odgovara Vašem automobilu, Vi snosite troškove vraćanja robe. 

Ukoliko niste sigurni da li je deo odgovarajući za Vaš model, budite slobodni da nas kontaktirajte na 011/2370-720, kako bismo izbegli moguće greške pri poručivanju.