Internet prodavnica auto delova za sva vaša vozila

Internet prodavnica auto delova za sva vaša vozila
07.12.2021.

INTERNET PRODAVNICA AUTO DELOVA ZA SVA VAšA VOZILA

Kako da vam auto delovi budu dostupni po najpovoljnijim cenama i za vrlo kratko vreme? Jednostavno, zato što su delovi za automobile raspoloživi i u našoj WEB prodavnici, tako da smo blizu svim kupcima bez obzira na geografsku udaljenost. Već 25 godina se bavimo prodajom auto delova i bili smo i ostaćemo najbolji prijatelj Vašeg automobila.

 

Preduzeće „Yu Lucas“ nudi kvalitetne auto delove, na šta ukazuje na desetine hiljada zadovoljnih kupaca širom naše zemlje, ali i regiona.


Koliko su traženi auto delovi online?

 

Kada smo započinjali ovaj posao tržište je bilo drugačije, a delovi za automobile su se nabavljali samo u specijalizovanim prodavnicama. U slučaju da nekog dela nema, nije bilo interneta, niti WEB sajtova, već se on mnogo duže tražio, a automobili čekali popravku.


Vremenom smo izgradili ime koje je sinonim za kvalitet i zadovoljne kupce, pa smo često kontaktirani za svetlosni program, retrovizore, branike, delove karoserije, hladnjake, a od 2014. i akumulatore, motorna ulja, antifriz i maziva…


Uporedo sa proširivanjem svog asortimana, mi smo išli u korak i sa tehnologijama pa se auto delovi sada prodaju i online. Treba naglasiti da to nije snizilo kvalitet naših usluga, naprotiv, jer kupcima stojimo na raspolaganju za kontakt jednako kao i da su lično došli u trgovinsku radnju.


Sada smo bliži i servisnim centrima, i vozačima koji žele da auto delovi budu proverenog kvaliteta i brzo dostupni.

 

auto-delovi


Koji auto delovi se najviše traže?


Iz iskustva se jasno vidi da se tokom nekih meseci odredjeni auto delovi online prodaju u većim količinama i traže više nego što je to slučaj tokom ostatka godine.


Na primer, u oktobru su bile najprodavanije zimske auto gume, a u martu se uglavnom povećava prodaja letnjih modela. Kod nas možete pronaći željene dimenzije guma po povoljnim cenama.


Tokom zime se povećava prodaja zimske opreme, jer svi žele kvalitetne dodatke ukoliko se susretnu sa zimskim uslovima na putu. Više se prodaju i akumulatori koji tokom zime prave najviše problema ako oslabe ili nisu kvalitetni, ali i antifriz (koncentrat ili razblažen), koji je pogodan za sve tipove dizel i benzinskih motora.


Sa druge strane, metlice i sijalice su nešto što kupci traže tokom cele godine. Noviji modeli automobila zahtevaju specifične metlice i sijalice koje odgovaraju samo određenom modelu, a koje možete nabaviti u našoj web prodavnici.

 


Brza dostava je ključ online trgovine


Za par dana auto delovi će biti na vašoj adresi. Izlazimo u susret našim sugradjanima pa je za kupce u Beogradu dostava besplatna ako traženi delovi za automobile koštaju 3.000 dinara i više.


Pored brze dostave mi nudimo i mogućnost zamene delova ako se dogodi da ne odgovaraju. Znamo da su mnogi modeli slični i da te minimalne razlike mogu dovesti do greške prilikom odabira željenog dela. Želimo da Vam pomognemo da završite započetu popravku i servis i da nam se ponovo obratite kada budete imali potrebu za rezervnim delovima.


Odgovarajući delovi za automobile se ponekad teško pronalaze. Naročito ako se traga za onim, koji su odličnog kvaliteta i po povoljnim cenama. Mi pružamo širok asortiman i niske cene, a uz sve usluge nudimo i mogućnost internet kupovine i brze dostave do željene adrese. To što nam kupci ostaju verni, govori da svih 25 godina radimo pravu stvar i da naše ime asocira na sigurnost i kvalitet!


Kada vam budu zatrebali rezervni delovi, posetite našu online trgovinu i naručite sve što vam treba. U slučaju da vam je potrebno više informacija o našim proizvodima, pozovite nas i naš tim će otkloniti sve nedoumice.