Top 5 najprodavanijih auto-delova/dodataka na internetu

Top 5 najprodavanijih auto-delova/dodataka na internetu
15.11.2021.

TOP 5 NAJPRODAVANIJIH AUTO-DELOVA/DODATAKA NA INTERNETU

Da bi svako putovanje prošlo bez eventualnih zastoja na putu, svaki vozač bi trebalo da se raspita o auto-delovima i koji među njima su mu potrebni. Ponekad je u prodavnicama auto-opreme teško pronaći proizvod, koji je povoljan i ujedno adekvatan baš za određeni tip vozila, usled čega se mnogi odlučuju na kupovinu putem interneta.

 

Bilo da se kupuju sijalice, mirisi za auto ili možda zimske gume, cena je ipak jedan od presuđujućih faktora koji utiče na odluku kupaca, a one delove, koji odgovaraju svačijem džepu, moguće je pronaći na internetu.

Stoga vam u nastavku ističemo delove za auto, koji su najprodavaniji online, a ujedno i veoma povoljni, među koje se ubrajaju i oni, koji su zapravo obavezna oprema za auto.

 

1. Lanci za sneg

 

Svi vozači bi trebalo da imaju lance za sneg u svom gepeku tokom zimskog perioda, jer se lako montiraju i pomoću njih mogu lakše savladati snežne staze i jednostavno nastaviti svoje putovanje. Tako se izbegavaju i potencijalni iznenadni problemi, kao što je zaglavljivanje u snegu i mogućnost ostanka duže vremena na jednom mestu dok ne dođe pomoć, što može biti frustrirajuće po svakog vlasnika automobila.

Zahvaljujući lancima, vozačima je potrebno svega nekoliko sekundi da pređu preko ledenih ili snežnih površina, tako da im ova oprema može uštedeti vreme. Uz lance za sneg, svako sebi može omogućiti sigurnu i bezbednu vožnju tokom zime.

 

lanci-za-sneg

 

2. Zimske gume

 

Sledeća stvar koja se često prodaje na internetu jesu gume. Nema ništa bolje od toga kada vam ono što želite stigne na kućni prag. Mnogi koji putem interneta kupe zimske gume, cena uglavnom bude jedan među prvim faktorima koji razmotre, jer teže da izaberu one, koje su kvalitetne i istovremeno povoljne po njih.

Ukoliko su vaše dotrajale i treba ih zameniti, kod nas ćete pronaći univerzalne i veoma povoljne zimske gume. Cena svakog modela je pristupačna, jer možete izabrati one koje odgovaraju baš vašem džepu. Otkrijte u YuLucas-u njihov veliki izbor i to od poznatih brendova, poput Petlas-a, koji raspolaže gumama za sva putnička i teretna vozila.

 

3. Kablovi za startovanje

 

Kao vozač ste verovatno bili u prilici da vam se isprazni akumulator zbog ostavljenih upaljenih svetala na autu ili ste bar prisustvovali ovoj situaciji kada se nekome desila. Stoga je važno uvek pri ruci imati kablove za startovanje koji će vam pomoći da lako upalite auto.

U našoj ponudi možete naći potpuno izolovane ručke, sa jakom oprugom koje obezbeđuju dobar električni kontakt. Inače su idealne za upotrebu kao privremeni priključak za akumulatore kada se uspostavlja visoki naponi. Ručke se lako otpuštaju i pogodne su za jednostavnu upotrebu i skladištenje
.

 

kablovi-za-startovanje

 

4. Mirisi za auto

 

Kao što osveživači za kuću eliminišu neprijatne mirise i čine da prostor lepše miriše, isto tako mirisi za auto pomažu vozačima da svoju unutrašnjost vozila učine prijatnom tokom putovanja. Inače, jedan od najprodavanijih dodataka za automobile na internetu su upravo mirisi za auto, jer ih vozači ovim putem mogu pronaći u različitim aromama.

Vlasnici automobila jednostavno žele uživati u svakom deliću vremena koje provedu u svojim vozilima, te stoga čine sve što je moguće kako bi to vreme učinili ugodnim, što uključuje i kupovinu osveživača. S tim u vezi, nudimo vam širok izbor mirišljavih jelkica i osveživača, brenda Areon i Michelin, koje možete pronaći na našoj online prodavnici.

 

5. Reflektujući prsluci

 

Vozači ne bi trebalo da kreću na put ukoliko im obavezna oprema za auto nije smeštena u gepeku vozila. Jedan među elementima, koji bi trebalo da vam bude pri ruci prilikom putovanja, jeste reflektujući prsluk.


Ukoliko ste tokom noćnog putovanja zastali da bi napravili predah ili ste se zaustavili zbog postojanja nekog problema sa vašim vozilom, onda bi bilo poželjno da pri izlasku obučete reflektujući prsluk, kako bi vas drugi vozači mogli jasno videti na putu.

 

Možete ih pronaći u našoj ponudi, a takođe steći uvid i u druge elemente, koji su zapravo obavezna oprema za auto, a koji su veoma traženi kod nas.

 

Da zaključimo...


Iako se prodaja automobila smanjila, to ne znači da prodaja auto-delova „pati’’ zbog toga. Naime, s obzirom da sve manji broj ljudi kupuje nova vozila, vlasnici automobila se odlučuju za poboljšanje svojih postojećih, kupovinom opreme putem interneta. Iz tog razloga, spoljni delovi i dodaci najpopularniji su proizvodi na tržištu auto-delova.


Na YuLucas-u možete pronaći i druge dodatke ili opremu za automobil, uključujuči obavezni set za auto, olovne kleme za akumulatore i drugo. Otkrijte naše proizvode i ostvarite besplatnu dostavu na teritoriji Beograda, prilikom porudžbine iznad 3.500 dinara.

Ako vam je potrebna pomoć pri izboru ili imate pitanja o našim proizvodima, budite slobodni da nas kontaktirate na telefon: +381 11 23 79 051 ili mejl: prodaja@yulucas.rs.